Tekst

Journalist

Als journalist schreef ik eerder artikelen voor verschillende gedrukte media, zoals tijdschriften Margriet, Vriendin, Flair en Girlz. Maar ook voor uitgaven van het UMC, Stadgenoot (wooncorporatie Amsterdam), Yarden (uitvaartorganisatie) en MediReva (medische speciaalzaak). De laatste jaren schrijf ik vooral voor online magazines, zoals columns voor VROUW.nl, TwinZine en StressedOut. 

Eindredacteur

Met jarenlange ervaring bij diverse weekbladen (Margriet.nl, Vriendin), kranten (Metro) en ledenmagazines (Yarden, MediReva, FNV Horecabond), neem ik op freelancebasis projecten aan als eindredacteur. Ook ben ik in te huren als tekstcorrector. Eerder redigeerde ik boeken van o.a. schrijfster Irene Campfens (‘Automute’). 

referenties

Ooit werd ik gevraagd om een interview te geven ter publicatie in een tijdschrift. In de publiciteit treden is niet zo mijn ding. Maar Wendy kwam op mij heel vertrouwenwekkend over, waardoor ik mij gemakkelijk open kon stellen en mijn verhaal kon doen. Het was voor mij bijzonder plezierig te merken dat Wendy mij alle ruimte gaf, zodat ik me veilig voelde en me vrij kon uiten. Het resultaat was spits, to the point en heel prettig leesbaar, hetgeen naar mijn mening het gevolg was van de openheid waarmee Wendy mij benaderde. Af en toe kom ik het artikel nog tegen tussen mijn papieren en telkens weer lees ik het met een glimlach.
Maya Klouwen
Geinterviewd in 2015
Wendy is een proactieve (communicatie)professional. Ze komt met veel ideeën, heeft geen last van lange tenen en gaat uiteindelijk met volle vaart achter de keuze voor project, product of positionering aan. Ze betrekt je als opdrachtgever stevig bij ontwikkeling en uitvoering, komt onderwijl soms met nog betere suggesties en is zo flexibel dat je geen moment het idee hebt dat je 'te laat' bent met een ander idee of een aanpassing. Als je het even niet weet, dan heeft zij toch een oplossing gevonden. Dat noem ik nou sterk werk! Ze werkt zoals ze zingt: ze gaat staan, je kunt er niet meer los van komen en je wordt gegrepen door een ontembare energie en stem.
Paul Custers
Communicatiemanager
Wendy is een bijzonder creatieve vrouw. Of het nu gaat om teksten, schilderkunst of muziek, ze weet daar in alle gevallen haar eigen originaliteit in te leggen. Voor weekblad Vriendin betekende dat: gedegen teksten, originele koppen, spannende en pakkende intro's en zelfs hier en daar een mooie illustratie erbij. Alles wat je van een eindredacteur hoopt te verwachten en meer. Daarnaast is Wendy goed gezelschap om mee te werken, denkt ze oplossingsgericht en zorgt ze voor de muzikale noot als het nodig is.
Kirsten Keerssemeeckers
Redacteur