Geboren in Magelang, Indonesië. Geadopteerd toen ik vijf maanden was en opgegroeid in Zeeland, Nederland. Moeder van een eeneiige meisjestweeling (2014). Fan van grote katten, sushi en YouTube-tutorials. 

DIT BEN IK
Ik ben dol op verhalen. Ik hou ervan ze met mijn camera in beeld te brengen of om ze op te schrijven. Anderen beschrijven me als veelzijdig creatief. Sinds kort weet ik dat er een woord voor is: multipotentialist.

Ik wil veel, ik doe veel en ik ben van alles. Ik ben een cartoon over het leven van een tweeling, maar ook een duizend woorden tellende column in een landelijke krant. En soms ben ik een zelfgeschreven lied dat anderen wil raken. Zoals ik het zelf prettig vind om op verschillende manieren te laten zien wie ik ben, zie ik ook de mensen die ik film, interview én de mensen met wie ik samenwerk het liefst zoals ze echt zijn. 

WERKERVARING
Na het vwo en een studie Communicatie Creatief aan de Fontys Hogeschool Eindhoven, ben ik in 1999 naar de Randstad verhuisd. Daar heb ik o.a. gewerkt als creative bij een reclamebureau, als communicatieadviseur bij een jeugdzorginstelling en in het onderwijs, als eindredacteur bij  publiekstijdschriften en kranten. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen in 2011 (eigenlijk al in 2008, toen ik me inschreef bij de KvK als illustrator). Voor mezelf werken geeft me de vrijheid om meerdere creatieve disciplines te beoefenen. Dat houdt het leuk. Werk voelt voor mij niet meer als werk. Het resultaat daarvan zie je op deze site. 

Boven alles ben ik moeder van een geweldige 1-eiige meisjestweeling. In 2020 trouwde ik met Arthur. We wonen in Bennebroek. Werken doe ik in mijn atelier in Rozenburg. 

Gefilmd door Wendy Maria Laimböck-Dekker, DekkerDoc.nl