“WAT WIL JE HEBBEN?”

The secret of life is knowing what you want and asking for it

CADEAUTIPS

Ik reken me rijk met een prachtgezin, een eigen film- en fotostudio, topmuzikanten met wie ik dit jaar eindelijk weer het podium op kan én een fijne vriendenkring. Waar je me dan toch nog blij mee kunt maken? Bloemen, planten, een doos bonbons: LEUK, MAAR LIEVER NIET. In plaats daarvan word ik gelukkiger van een financiële bijdrage waarmee ik dit levensjaar mooie, lieve, grappige, kleine en grootse plannen kan verwezenlijken. Lees hieronder wat voor plannen dat zijn en klik onder de beschrijving die jou aanspreekt op IK DONEER GRAAG. Zie maar wat je kunt missen. Elke euro is welkom en wordt meer dan gewaardeerd. 

Ik investeer graag en veel in mijn werk als filmmaker en fotograaf. Zo nu en dan koop ik nieuwe apparatuur. Of stort ik me in een passieproject zoals het regisseren van een documentaire. Ondertussen kost het huren van mijn studioruimte natuurlijk ook elke maand geld. Kortom: tof als je me wilt steunen, zodat ik mooie dingen kan blijven maken! Mijn dank is groot.
Voor de zesde keer naar dezelfde Disneyfilm in de bioscoop, een hele zondagmiddag doorbrengen in een overdekte speeltuin met 100 gillende kinderen of een lang weekend in een veel te klein Landal-huisje... De horror. Maar sinds ik moeder ben van deze twee, doe ik niets liever. Zij vinden het fantastisch, dus ik ook. Lief als je doneert. En natuurlijk laat ik het je weten wanneer we dankzij jouw bijdrage iets leuks gaan doen met het gezin.
Ja, jij dacht natuurlijk dat ik alleen karaoke zing op m'n verjaardag. Haha! Het is m'n meest favoriete uitje. Ik zal een liedje aan je opdragen als je sponsort. Oh, het kan trouwens ook zomaar zijn dat ik je bijdrage besteed aan nieuwe muziekopname-apparatuur.
Eens in de zoveel tijd (maar het liefst elk jaar) ga ik er in m'n eentje even tussenuit. Om aan een boek te kunnen schrijven. Of te fotograferen. Een luxe? Absoluut. Maar niet overbodig 😉

KARAOKE & EAT-A-LOT

Verjaardagsfeestje met Indonesisch-Filippijns thema.

WANNEER

Zaterdag 19 maart 2022. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Adres: Kortenaerlaan 35, Bennebroek.

Verzoek

Laat bij voorkeur je kinderen en dieren thuis (we hebben er zelf al genoeg 😉