Beeld

Film

Met mijn bedrijf VaarwelVideo help ik mensen hun persoonlijke afscheidsvideo te maken voor nabestaanden. Denk aan een ongeneeslijk zieke jonge moeder, die op deze manier een waardevolle herinnering nalaat voor haar kinderen. Voor dit werk werd ik in 2018 genomineerd op de VIVA400-lijst, in de categorie Creatieven. Een eervolle lijst met daarop uitsluitend vrouwen in Nederland die uitzonderlijk presteren op hun vakgebied. 

In 2019 richtte ik de vereniging Bij Leven Vaarwel op, de eerste brancheorganisatie voor herinneringsspecialisten zoals ik.

Daarnaast verzorg ik promofilms voor bedrijven.

Foto

Ik ben een fotograaf met een passie voor portretten. Maar ook kun je me inhuren voor het schieten van aanvullend beeld bij je bedrijfspromo (zie hierboven). 

Illustratie/logo

Ik werk (en heb gewerkt) als illustrator voor tijdschriften als Girlz en Vriendin. Op de achtercover van het magazine Onderweg voor Dieren (uitgegeven door Stichting Dierenambulance Amsterdam) staat sinds 2011 steevast mijn cartoon Kip, Muis en Poekie. Ook ontwerp ik logo’s voor ZZP’ers en kleinbedrijven. 

Schilderij

Schilderen in opdracht doe ik niet. Inspiratie komt wanneer het komt. In 2003 sloot ik me aan bij ArtKids, een organisatie die mijn schilderijen tentoonstelde in o.a. Antwerpen, Dortmund, Luxemburg en Utrecht. Mijn eerste solo-expositie ‘Valentine’ vond plaats in Zaandam, 2005.